Deplasare Notar la domiciliu

In tumultul vietii moderne, accesul facil la serviciile notariale reprezinta o necesitate. La Notarul Public Mihai Sabina, intelegem importanta unei abordari personalizate si eficiente a acestor servicii. De aceea, suntem bucurosi sa va oferim posibilitatea de a solicita deplasarea notariala in Bucuresti, spitale, penitenciare sau chiar la domiciliul dvs. In acest articol, va vom ghida prin procesul deplasarii notariale si va vom dezvalui beneficiile acestei optiuni care va poate simplifica viata.

Ce inseamna deplasarea notariala?

Deplasarea notariala reprezinta un serviciu special prin care Notarul Public Mihai Sabina se deplaseaza personal la locul dorit de dvs., acolo unde aveti nevoie de serviciile noastre notariale. Totusi, este important sa retineti ca intocmirea efectiva a actului notarial se realizeaza in biroul notarial, unde se aplica toate procedurile necesare, inclusiv redactarea si verificarea riguroasa.

Cand si pentru ce puteti solicita deplasarea notariala?

Imposibilitatea de a va deplasa: Daca din diverse motive, cum ar fi problemele de mobilitate sau starea de sanatate, nu puteti ajunge la biroul notarial, va putem ajuta aducand serviciile notariale la dvs.

Persoane aflate in arest sau detentie: Daca sunteti in aceasta situatie sau reprezentati pe cineva care se afla in arest sau detentie, suntem aici pentru a va asista. Este necesar sa obtinem acordul procurorului pentru ca procedura sa decurga in mod legal.

Numar mare de semnaturi in acelasi loc: Daca exista o situatie in care mai multe persoane trebuie sa semneze acelasi act notarial in acelasi loc, deplasarea notariala devine o optiune practica.

Cazuri speciale: In orice alta situatie exceptionala in care deplasarea notariala este necesara, suntem pregatiti sa va sprijinim.

Procedura de deplasare notariala

Solicitare si programare: Pentru a beneficia de serviciul nostru de deplasare notariala, trebuie sa ne contactati si sa ne furnizati detaliile actului notarial si documentele necesare, inclusiv o copie a actului de identitate al persoanei pentru care se face deplasarea, precum si documentele martorilor, daca este cazul. Apoi, stabilem o programare pentru deplasare.

Pregatirea actului notarial: Actul notarial este redactat si pregatit cu atentie la biroul notarial pentru a ne asigura ca este complet legal si corect. Daca, la momentul deplasarii, se constata ca actul notarial trebuie modificat, vom reveni la biroul notarial pentru a face corectiile necesare si pentru a efectua o noua deplasare, in cazul in care este necesar.

Documente necesare pentru deplasare notariala

Documentele necesare pentru deplasarea notariala variaza in functie de natura actului notarial si circumstantele fiecarui caz individual. Vom fi bucurosi sa va asistam in pregatirea documentelor necesare pentru situatia dvs. specifica.

Beneficiile deplasarii notariale cu Notar Public Mihai Sabina

Comoditate: Deplasarea notariala va ofera un acces facil la serviciile noastre, fara a fi necesara o deplasare la biroul notarial.

Flexibilitate: Suntem aici pentru a va sustine in oricare dintre situatiile dvs. specifice, adaptandu-ne la necesitatile dvs. individuale.

Eficienta: Serviciul nostru de deplasare notariala va permite sa rezolvati rapid si eficient problemele notariale, fara a va afecta programul sau a va deplasa in locuri inconfortabile sau dificile.

Serviciul nostru de deplasare notariala cu Notar Public Mihai Sabina este gandit pentru a va aduce serviciile notariale in locul si momentul potrivit pentru dvs. Suntem aici pentru a face experienta dvs. notariala cat mai comoda si placuta posibil. Contactati-ne astazi pentru a programa o deplasare notariala si va asiguram ca veti beneficia de servicii profesionale si personalizate de la un partener de incredere in domeniul notarial.

Telefon fix: 021.642.13.25
Telefon fix + fax: 021.642.13.24

Mobil: 0745.344.330

Contact prin email